İSTANBUL / KAĞITHANE - Metehan İlkokulu

Metehan İlkokulu

Şirintepe Mah. Okur Sk. No2 Kağıthane / İSTANBUL
Vizyon
Millî ve manevî değerler ışığında, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, yenilikçi, paylaşımcı, etkili ve etkin iletişim kurabilen, eğitim öğretimde kaliteyi ilke edinen lider bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, millî ve manevî değerlerimize saygılı, çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik gelişmeleri kazandırmayı hedefleyen, özgüveni yüksek, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmak.
Başarılar
2015-2016 YILI 4.SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ. SATRANÇTA İLÇE 1.LİĞİ, 2.LİĞİ VE 3.LÜĞÜ.AKIL VE ZEKA OYUNLARINDA İLÇE İLK 5 ARASINDA DERECE.RESİM YARIŞMALARINDA İLÇE 1.LİĞ,2.LİĞİ VE 3.LÜĞÜ. DARÜŞŞAFAKA SINAVINDA BİR ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE DOKUZUNCUSU, İSTANBUL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYASINDA İLÇE 3.LÜĞÜ.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM(TAM GÜN)
İNGİLİZE
Ulaşım
Şişli-Mecidiyeköy, Levent ve 4.Levent güzergahından 27T; Kabataş, Beşiktaş, Zincirlikuyu, Levent, 4.Levent güzergahından 27E; Topkapı, Sütlüce, Kağıthane Merkez güzergahından 41ST İETT otobüs hatları ve Seyrantepe-Topkapı minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Şirintepe Mah. Zafer Cad. Okur Sk. No:2 Kağıthane/İSTANBUL
Okulumuz il merkezine 10 km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.